Καλώς ήρθατε στο www.asteiakiacy.com! Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αστεία ανέκδοτα από διάφορες κατηγορίες όπως ποντιακά, παιδικά, πολιτικά, ερωτικά και πονηρά ανεκδοτα,ποδοσφαιρικα,ανεκδοτα ερωτησεις, για ξανθιές κλπ. που ευελπιστούμε να σας δώσουν χαμόγελο. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε κι εσείς τα δικά σας.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Οι κοντρες στην εθνικη

Ταξιδευε καποιος με ενα Datsu σε καποια στιγμη του μενει στον δρομο.Ο ανθρωπος τα εβαλε με την τυχη γι'αυτο που τον βρηκε,καθως κοιταζε το αυτοκινητο και δεν ηξερε τη να κανει ξαφνικα
 περναει μια BMW και σταματαει και τον ρωταει τον ανθρωπο,φυλαρα μπωρο να σε τραβηξω μεχρι την επομενη πολη αν θες,θα σε δεσω με ενα σκοινι και θα σε τραβηξω αν ομως τρεχω η αν συμβει κατι αλλο εσυ κορναρε και εγω θα σταματησω οκ.
Δενουν τα δυο αυτοκινητα και ξεκινανε.Η BMW να πηγαινει 40 και ο αλλος απο πισω να καθετε αρακτος να καπνιζει και να χαζευει τα τοπια.
Σε μια στιγμη ερχετε στο πλευρο της BMW μια Mercentes και λεει στον οδηγω χαιρετο το χελωνακι της εθνικης και το σανιδωνει.
Τα παίρνει στο κρανίο ο οδηγός της BMW και καρφώνει το πόδι του στο γκάζι. Τελικά καταλήγουν τα δυο αυτοκίνητα να κάνουν άγρια κόντρα, τρέχοντας γύρω στα διακοσαπενήντα χιλιόμετρα την ώρα. Ο άλλος από πίσω να κορνάρει απεγνωσμένα αλλά ο οδηγός της BMW είναι τόσο απορροφημένος με την κόντρα που τον έχει ξεχάσει τελείως.
Πιο κάτω είναι ένα περιπολικό της τροχαίας, βλέπει να περνούν, σαν σίφουνες τα τρία αυτοκίνητα και τρέχει να δώσει αναφορά στον ασύρματο.
-Εδώ περιπολικό 326, μόλις είδα κάτι τελείως τρελό.
-Τι πράγμα εννοείς;
-Μόλις πέρασαν μια BMW και μια Mercedes τρέχοντας με 250 χιλιόμετρα.
-Και που το παράξενο, τον ρωτάνε από τον ασύρματο.
-Από πίσω σε απόσταση ενός μέτρου έτρεχε και ένα Seicento με 250 χιλιόμετρα και κόρναρε, κιόλας, για να προσπεράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: