Καλώς ήρθατε στο www.asteiakiacy.com! Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αστεία ανέκδοτα από διάφορες κατηγορίες όπως ποντιακά, παιδικά, πολιτικά, ερωτικά και πονηρά ανεκδοτα,ποδοσφαιρικα,ανεκδοτα ερωτησεις, για ξανθιές κλπ. που ευελπιστούμε να σας δώσουν χαμόγελο. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε κι εσείς τα δικά σας.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΝΤΖΗΔΙΚΟ

Ο Γιωργος πηγε στο σουβλαντζιδικο για να φαει σουβλακια μπαινει μεσα και λεει στον σουβλαντζι μια πιττα σουβλακια και μια μεριδα πατατες,ο σουβλαντζης για να δειξει στον
Γιωργο οτι εχει παραπολλη δουλεια του λεει περιμενετε σειρα κυριε δεν βλεπετε ποσους εχει στην γραμμη,ο Γιωργος κοιταζει δεξια κοιταζει αριστερα του δεν βλεπει καποιον παραξενευτικε μετα απο δυο λεπτα ξαναρωταει τον σουβλαντζη μπορω να εχω μια πιττα σουβλακια και μια μεριδα πατατες,ο σουβλαντζης νευριασμενος λεει στον Γιωργο περιμετε κυριε δεν βλεπεται ποσοι προηγουνται μπες στην γραμμη παρακαλω,τοτε ο Γιωργος νευριασμενος λεει γαμω την ρατσα του σουβλαντζη,τον ακουει ο σουβλαντζης ντροπη κυριε να μιλατε ετσι και τοτε απανταει ο Γιωργος καλα εχει τοσους εδω που ξερεις οτι εγω το ειπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: