Καλώς ήρθατε στο www.asteiakiacy.com! Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αστεία ανέκδοτα από διάφορες κατηγορίες όπως ποντιακά, παιδικά, πολιτικά, ερωτικά και πονηρά ανεκδοτα,ποδοσφαιρικα,ανεκδοτα ερωτησεις, για ξανθιές κλπ. που ευελπιστούμε να σας δώσουν χαμόγελο. Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε κι εσείς τα δικά σας.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

7 ατομα σ'ενα αεροπλανο

Σ'ενα αεροπλανο με προορισμο για την Αμερικη ηταν μεσα ο Προεδρος της Κυπρου,ο Προθυπουργος της Ελλαδας,ο Αρχιεπισκοπος Κυπρου,ο Αρχιεπισκοπος Ελλαδος και ενας ποντιος.
Καθως ταξιδευαν ακουουν απο τα μεγαφωνα τους πιλοτους να τους λενε οτι το αεροπλανο θα πεσει και πρεπει να πηδηξουν εξω με αλεξιπτωτα,αλλα το μονο προβλημα ειναι οτι εχουμεν μονο 6 αλεξιπτωτα και εμεις ημαστε 7.
Εμεις οι πιλοτοι θα παραουμε τα δυο και μενουν αλλα 4,αποφασιστε πιος θα μεινει πισω αλλα αποφασιστε γρηγορα.
Πρωτος μιλαει ο Προεδρος της Κυπρου και λεει,εγω εχω κοσμο να φροντισω και πρεπει να παρω ενα,το ιδιο λεει και ο Προθυπουργος της Ελλαδας,μετα λεει ο ποντιος στους παπαδες εγω θα παρω ενα και εσεις αποφασιστε ποιος θα πεθανει ειστε Αγιοι ανθρωποι θα πατε στον παραδεισο γι'αυτο θα παρω εγω το πρωτελευταιο αλεξιπτωτο γιατι παντα στα ανεκδοτα οι ποντιοι την πανθαινουν αντε για.
Εφυγε και ο ποντιος,μενουν οι παπαδες σκευτονται ποιος απο τους δυο θα πεθανει τοτε ο Αγιος της Ελλαδος λεει, αντε να παρουμε και εμεις τα δυο που απεμειναν για να πεσουμεν,του απανται ο αλλος μα πια δυο ενα εμεινε αφου το ενα το πειρε ο Ποντιος,πιοος ποντιος μωρε,ο ποντιος πηρε το BON VOYAGE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: